

ისე, მართლა საინტერესოა, რას ხარშავდნენ შიგ (ან ვის

თუმცა ადვილი შესაძლებელია უბრალოდ წყლის რეზერვუარი ყოფილიყო

სამწუხაროდ, მიუხედავად იმისა, რომ ბევრი კითხვა გვაწუხებდა, გიდი არ გვყავდა და ვერ დავიკმაყოფილეთ ცნობისმოყვარეობა

Moderators: Kakha, Druides, Mta Mkvarebia, ilia, Kakha, Druides, Mta Mkvarebia, ilia, Kakha, Druides, Mta Mkvarebia, ilia, Kakha, Druides, Mta Mkvarebia, ilia
ვაიიი რა საყვარლები არიან
ზომა-წონა-ფერით კი, მაგრამ გემოთი ჩვენს ხინკალთან ახლოსაც ვერ მოვაGAMARJOBA SAKARTVELO wrote:lika-li
გამოვტყდები და ხინკალზე მეტად ჩინური დამპლინგის მირთმევია მირჩევნია.
ზუსტად ხინკლის მსგავსია ზომა-წონა-ფერით,
მაგრამ მათი უფრო სასარგებლო მისართმევია, ვიდრე ჩვენი ხინკალი.
თანაც, ისიც ღორის ხორციტ მზადდება.
როგორ ამზადებენ ცომს ისე, ან ღორის ხორცის ცხიმს ისეთს რას უშვრებიან, რომ კუჭს არ ვნებს?