რა უბედურებაა

Moderators: Kakha, Druides, Ketevan Guliashvili, Mta Mkvarebia, Kakha, Druides, Ketevan Guliashvili, Mta Mkvarebia, Kakha, Druides, Ketevan Guliashvili, Mta Mkvarebia, Kakha, Druides, Ketevan Guliashvili, Mta Mkvarebia
GIRA wrote:ARCHILI
ჯერ არ წამიკითხია, მაგრამ გოგა ჩანადირის "მართლწერას" ვხედავ ამ შენს მესამე ნაწილში და სურვილიც კი გამიქრა კითხვის!!!!!!!
მომიტევე არჩილ !!!!
მომიტევე გოგა შენც, მაგრამ შენსას ავიტან, როგორმე და აფხაზი გოგა??????
მოიცა, ჩემო ძმაო(ან დაო)!!!!!!imerkhevli wrote:აფხაზები ,,აფხაზები" არ არიანო???
წერდა ზოგიერთი ჩვენი თანაკარველი....შეიძლება ტერმინოლოგიური ცვლილებები გვაქვს და ეს არც არის გასაკვირი (ჩვეულებრივ მოვლენადაც კი მიმაჩნია ).მართალია,ისტორიულად აფხაზები ზღვის სანაპიროზე მაცხოვრებლები არ ყოფილან... ამას მათი ლექსიკური ნასესხობაც მოწმობს წყლის და ზღვის ამსახველი სიტყვებში ,თუმცა ასევე ლინგვისტურ-ეთნოგრაფიული მასალებიდან გამომდინარე, ისინი ისეთივე კავკასიელები არიან,(განსხვავებით ოსებისაგან),როგორც ნახები და დაღესტნელები.....
გოგას ნაირ "მართლწერას, მაგალითად:- U nas toje niwtiak,jivem po texone4ku..))Po4emu,poka 4to,nado bit aptimistom,bratan..levie misli,xot oni mojet bit i realni,ne k 4emu..kak govoritsa jivi segodniawnim dnem,a zavtra budet zavtra...!bratan,davai toko ne budem o politike i o prowlom,ne lublu eti temi,da i k tomu je oni nikogda ne privodiat k xorowemu..srazu govoru,ebal etu voinu i vrajdu mejdu nami prowedwuu..ia ne razdeliau nacii,dlia menia glavnoe 4to bi 4elovek bil xorowim i poriado4nim,togda ia nazovu ego bratom!
- polnostiu s taboi soglasen... eti politiki nas vsex vezde zamuchili... i ia toje tak dumaiu.... glanoe bits druziami i bratiami... ne pravdo li?
- Kone4no bratan!mi vse ludi odinakovi,s 2 uwami,1 nosom i t.d..))glavnoe duwkami bratiami doljni bit..net ploxoi nacii,est ploxie ludi!u menia mnogo bratiev s tbilisi,zdes,v krasnodare poznakomilsia..priezjai ko mne,vspomniw..vstre4u ot duwi..
უი.. არა.. ჯვარი მწერიაGIRA wrote:გოგას ნაირ "მართლწერას, მაგალითად:- U nas toje niwtiak,jivem po texone4ku..))Po4emu,poka 4to,nado bit aptimistom,bratan..levie misli,xot oni mojet bit i realni,ne k 4emu..kak govoritsa jivi segodniawnim dnem,a zavtra budet zavtra...!bratan,davai toko ne budem o politike i o prowlom,ne lublu eti temi,da i k tomu je oni nikogda ne privodiat k xorowemu..srazu govoru,ebal etu voinu i vrajdu mejdu nami prowedwuu..ia ne razdeliau nacii,dlia menia glavnoe 4to bi 4elovek bil xorowim i poriado4nim,togda ia nazovu ego bratom!
- polnostiu s taboi soglasen... eti politiki nas vsex vezde zamuchili... i ia toje tak dumaiu.... glanoe bits druziami i bratiami... ne pravdo li?
- Kone4no bratan!mi vse ludi odinakovi,s 2 uwami,1 nosom i t.d..))glavnoe duwkami bratiami doljni bit..net ploxoi nacii,est ploxie ludi!u menia mnogo bratiev s tbilisi,zdes,v krasnodare poznakomilsia..priezjai ko mne,vspomniw..vstre4u ot duwi..
გა20ებული
1ანი
1ად
და ასე შემდეგ...........