ნადირობის და თევზაობის მოყვარულთათვის
Moderators: Druides, Druides, Druides, Druides
-
legenda
- იეტი
- Posts: 2401
- Joined: 05 დეკ 2007, 14:00
- Location: Tbilisi
Post
by legenda » 18 თებ 2008, 15:07
და კალმახი აწერია?
ქართულია?
ესე იგი სალათში მოჟნა?
ისე მაინტერესებს შაქარი რად უნდა?

-
Trouter
- მაწანწალა
- Posts: 676
- Joined: 17 ოქტ 2006, 13:06
- Location: Tbilisi
Post
by Trouter » 18 თებ 2008, 15:16
არა, აწერია СÐМГРანუ კეთილშობილი ორაგული ან რუსული ან ნორვეგიულია ხოლმე/ ჩვენი რომ ვთქვი ჩვენი ხელით ჩემი რეცეპტით მომზადებული ვიგულისხმე
ჩემი გემოვნებით ორაგულს სალათაზე არ გავაფუჭებდი

-
legenda
- იეტი
- Posts: 2401
- Joined: 05 დეკ 2007, 14:00
- Location: Tbilisi
Post
by legenda » 18 თებ 2008, 15:18
ორაგული და კალმახი ერთდაიგივეა?
-
legenda
- იეტი
- Posts: 2401
- Joined: 05 დეკ 2007, 14:00
- Location: Tbilisi
Post
by legenda » 18 თებ 2008, 15:25
უმი კალმახი არ მიჭამია...ალბათ ვერ შევჭამ
თევზის სალათები მაგრობებია,გემრიელობაა

-
popins
- იეტი
- Posts: 4592
- Joined: 21 დეკ 2006, 10:10
- Location: saburtalo,burtit unda viburtao
Post
by popins » 18 თებ 2008, 15:29
Trouter
ეეეეეეეე თევზის სალათას რა სჯობს...
მოკლედ თევზი მოხარშული ან შემწვარი სულერთია თუნდაც კონსერვის
თანაბრად დაალაგეთ დიდ თეფშზე ,მერე შავი წიწაკა მოაფრქვიეთ მერე წაახეხეთ ვაშლი.მერე მიახეხეთ ყველი,მერე წვრილად დაჭრილი მჟავე კიტრიდა ბოლოს მოხარშილი კვერცხი.პატომ მაიონეზ ი მწვანილი...
უფ მე კვერცხის მაგიერ მოხარშულ კარტოფილსაც ვაკეთებ ხოლმე.
აი ასთე ფენა ფენა,არავითარი არევ დარევა.
მარტივი და უგემრიელესი,ისთე ხიზილალითაც შეიძლებაგაფორმება და ზეთისხილითაც ..მარა უამისოდაც მაგარია..
-
legenda
- იეტი
- Posts: 2401
- Joined: 05 დეკ 2007, 14:00
- Location: Tbilisi
Post
by legenda » 18 თებ 2008, 15:32
მჟავე კიტრიოოოო

-
Trouter
- მაწანწალა
- Posts: 676
- Joined: 17 ოქტ 2006, 13:06
- Location: Tbilisi
Post
by Trouter » 18 თებ 2008, 17:03
legenda wrote:უმი კალმახი არ მიჭამია...ალბათ ვერ შევჭამ
თევზის სალათები მაგრობებია,გემრიელობაა

სალათებში რომ ხამსას (ქაფშიას) უშვებიან, თქვენი აზრით უმი არაა?
შეადარეთ ახლა ორაგული და კალმახი ხამსას

-
Trouter
- მაწანწალა
- Posts: 676
- Joined: 17 ოქტ 2006, 13:06
- Location: Tbilisi
Post
by Trouter » 18 თებ 2008, 17:09
popins
შენმა რეცეპტმა ნერწყვი მომადინა
ტორომ რომ იცის იმ საიდუმლო მდინარეზე ვიყავით გუშინწინ/
კალმახი კი არა და სულიერი არ ჭაჭანებს! ელექტრიკებმა სულ ამოწმინდეს/
საქმე ისეა, რომ საიდუმლო მდინარეს საიდუმლო უნდა ავხადოთ
სამაგიეროდ საკალმახე მეურნეობაში დაგვპატიჟეს და 5 კილოიანი კალმახი დაგვიკლეს. ხიზილალა გამოვიდა 1 კილო.
-
popins
- იეტი
- Posts: 4592
- Joined: 21 დეკ 2006, 10:10
- Location: saburtalo,burtit unda viburtao
Post
by popins » 18 თებ 2008, 17:19
Trouter
რამდენად ყიდიან მაგ ხიზილალას? მოყვითალო ფერის თუ კრემისფერი როა ხო?
-
Trouter
- მაწანწალა
- Posts: 676
- Joined: 17 ოქტ 2006, 13:06
- Location: Tbilisi
Post
by Trouter » 18 თებ 2008, 17:24
popins
ხო, ყვითელია, მაგრამ არა მგონია გაყიდონ/
-
popins
- იეტი
- Posts: 4592
- Joined: 21 დეკ 2006, 10:10
- Location: saburtalo,burtit unda viburtao
Post
by popins » 18 თებ 2008, 17:33
Trouter
აი ეგ ხიზილალა ეგრე დიდ ნაჭრებად ჭადის ფქვილში უნდა ამოავლო და შეწვა
უფფფფფფფფფფფფფფფფფფფფფფფ.უმაგრესია...
ჰო მარილიც ცოტა რა...
-
TORO
- მაწანწალა
- Posts: 757
- Joined: 14 ივნ 2007, 12:02
- Location: TBILISI
Post
by TORO » 18 თებ 2008, 18:42
Trouter
ძია მართლა ასე გააფუჭეს ....აფეთქებულებმა ეგ მდინარე?
მე კიდე მეგონა ზაფხულში წავიდოდი......
ისე ხიზილალა იცოცხლეთქო კარგია მაგრამ საკალმახის კალმახი შენც ხო იცი ნი ტოტ უროვენ

ახლოსაც ვერ მიდის ველურთან თუნდაც გაველურებულთან, ხო გახსოვს რა მეტამორფოზა იყო მაგ საიდუმლო მდინარეზე
-
Trouter
- მაწანწალა
- Posts: 676
- Joined: 17 ოქტ 2006, 13:06
- Location: Tbilisi
Post
by Trouter » 19 თებ 2008, 17:46
TORO
აბა ძია!

მართლაც მაგარი იყო...
ზაფხულში კი დელიკატესური პროდუქტის მოსაპოვებლად მოგვიწევს უფრო შორი (საიდუმლო) მარშრუტების დაგეგმვა

-
legenda
- იეტი
- Posts: 2401
- Joined: 05 დეკ 2007, 14:00
- Location: Tbilisi
Post
by legenda » 21 თებ 2008, 18:11
თევზის მომზადება წამებში....

-
Kavtaradze
- იეტი
- Posts: 1151
- Joined: 27 მაი 2007, 23:34
- Location: კოსმოს
Post
by Kavtaradze » 08 აპრ 2008, 22:42
popins
გამლღვალი

ორაგული მაგარია
