თევზის დამუშავება, სასარგებლო რეცეპტები
Moderators: Druides, Druides, Druides, Druides
თევზის დამუშავება, სასარგებლო რეცეპტები
ამ თემაში განვიხილავთ დაჭერილი თევზის შენახვა-ტრანსპორტირება-დამუშავებისა და შემდგომ სამზარეულოში / ან ბუნებაში მისგან კერძების მომზადების შესახებ
პირველ ხანებში მომიტევეთ რუსული ტერმინების ხმარება. შემდგომში იმედია ამ ხარვეზებსაც ერთობლივად გამოვასწორებთ.
პირველ ხანებში მომიტევეთ რუსული ტერმინების ხმარება. შემდგომში იმედია ამ ხარვეზებსაც ერთობლივად გამოვასწორებთ.
თევზის დამუშავება, სასარგებლო რეცეპტები
Trouter
მემგონი კულინარია მაინც ცალკეა გამოსაყოფი თორე შენახვა ტრანსპორტირება დამუშავებამდე კიდე სპეციფიკურია ძია
მემგონი კულინარია მაინც ცალკეა გამოსაყოფი თორე შენახვა ტრანსპორტირება დამუშავებამდე კიდე სპეციფიკურია ძია
თევზის დამუშავება, სასარგებლო რეცეპტები
დამარილებული კალმახი ბალტიისპირულად
ავიღოთ მოზრდილი, სასურველია 350 გრამზე მეტი, კალმახი ან სხვა ორაგულისებრი თევზი. ამოვაჭრათ ფარფლები და ხერხემალი. შემდეგ თევზის ნაჭერი დავდოთ კანით დაბლა და სპეციალური კარგად ალესილი დანით მოვაცილოთ კანი. ამგვარად მოვამზადოთ ფილეს ორი ნაჭერი.
ერთმანეთში ავურიოთ 50 გრამი მსხვილმარცვლოვანი მარილი და ამდენივე შაქრის ფხვნილი. ყველა მხრიდან შევაზილოთ ფილეს ნაჭრებს. ჩავალაგოთ ემალირებულ ჭურჭელში. სასურველია, რომ ნაჭრები მთლიანად თავისუფლად თავსდებოდეს. შევინახოთ მაცივარში. მეორე დღეს შეიძლება უკვე მივირთვათ.
ამგვარად მომზადებული თევზი ბევრად ჯობია ყველა ჩვენთაგანისათვის ცნობილ "გამოყვანილ" ორაგულს, ცელოფნის პაკეტებში რომ იყიდება
ავიღოთ მოზრდილი, სასურველია 350 გრამზე მეტი, კალმახი ან სხვა ორაგულისებრი თევზი. ამოვაჭრათ ფარფლები და ხერხემალი. შემდეგ თევზის ნაჭერი დავდოთ კანით დაბლა და სპეციალური კარგად ალესილი დანით მოვაცილოთ კანი. ამგვარად მოვამზადოთ ფილეს ორი ნაჭერი.
ერთმანეთში ავურიოთ 50 გრამი მსხვილმარცვლოვანი მარილი და ამდენივე შაქრის ფხვნილი. ყველა მხრიდან შევაზილოთ ფილეს ნაჭრებს. ჩავალაგოთ ემალირებულ ჭურჭელში. სასურველია, რომ ნაჭრები მთლიანად თავისუფლად თავსდებოდეს. შევინახოთ მაცივარში. მეორე დღეს შეიძლება უკვე მივირთვათ.
ამგვარად მომზადებული თევზი ბევრად ჯობია ყველა ჩვენთაგანისათვის ცნობილ "გამოყვანილ" ორაგულს, ცელოფნის პაკეტებში რომ იყიდება

თევზის დამუშავება, სასარგებლო რეცეპტები
იყოს ჯერ ასე... მალე იმედია ადმინის დახმარებით სათევზაო ფორუმს რეკონსტრუქციას გავუკეთებთ და იქ გავითვალისწინოთ.TORO wrote:Trouter
მემგონი კულინარია მაინც ცალკეა გამოსაყოფი თორე შენახვა ტრანსპორტირება დამუშავებამდე კიდე სპეციფიკურია ძია
თევზის დამუშავება, სასარგებლო რეცეპტები
ამოვაჭრათ ფარფლები და ხერხემალი.
ლაყუჩები რა ფერად უნდა შევუღებოთ?
ლაყუჩები რა ფერად უნდა შევუღებოთ?
თევზის დამუშავება, სასარგებლო რეცეპტები
TORO
პარდონ
ეგ ცალკე სპეციალურად აღარ დავწერე, რადგან ფილეზე ვლაპარაკობ, იგულისხმება რომ თავი უნდა მოვაჭრათ თავის ლაყუჩებიანა
პარდონ

ეგ ცალკე სპეციალურად აღარ დავწერე, რადგან ფილეზე ვლაპარაკობ, იგულისხმება რომ თავი უნდა მოვაჭრათ თავის ლაყუჩებიანა

თევზის დამუშავება, სასარგებლო რეცეპტები
Trouter
ეგრე რა თორე მე თავის გატყავებას ვიწყებდი უკვე
ეგრე რა თორე მე თავის გატყავებას ვიწყებდი უკვე
თევზის დამუშავება, სასარგებლო რეცეპტები
TORO
თავი მოაჭერი, კარგა ბლომად მოაყარე მარილი. ზედმეტ ტენს გამოუშვებს. შემდეგ გარეცხე, გააშრე და გააკეთე ფიტული
თავი მოაჭერი, კარგა ბლომად მოაყარე მარილი. ზედმეტ ტენს გამოუშვებს. შემდეგ გარეცხე, გააშრე და გააკეთე ფიტული

თევზის დამუშავება, სასარგებლო რეცეპტები
Trouter
ეგ რეცეპტი წალკელ ბრაკებს გაუგზავნე
ეგ რეცეპტი წალკელ ბრაკებს გაუგზავნე
თევზის დამუშავება, სასარგებლო რეცეპტები
TORO
ეეე, ძია, არა გცოდნია! მოკალმახეები დიდი კალმახის თავებისაგან ფიტულებს ვაკეთებთ, შემდგომში ურწმუნოები რომ დავაჯეროთ რაოდენ დიდი კალმახის დაჭერა შეგვიძლია.
ეეე, ძია, არა გცოდნია! მოკალმახეები დიდი კალმახის თავებისაგან ფიტულებს ვაკეთებთ, შემდგომში ურწმუნოები რომ დავაჯეროთ რაოდენ დიდი კალმახის დაჭერა შეგვიძლია.
თევზის დამუშავება, სასარგებლო რეცეპტები
Trouter
ფიტულს თუ უბრალოდ სკილეტს ინახავთ
ფიტულს თუ უბრალოდ სკილეტს ინახავთ
თევზის დამუშავება, სასარგებლო რეცეპტები
TORO
მოზრდილა დამუშავებულ და გამშრალ თავს შემდგომ ეტაპზე კიდევ უფრო სათანადოდ ვამუშავებთ, ვუკეთებთ თვალებს, ვფარავთ ლაკით და მზადაა
მოზრდილა დამუშავებულ და გამშრალ თავს შემდგომ ეტაპზე კიდევ უფრო სათანადოდ ვამუშავებთ, ვუკეთებთ თვალებს, ვფარავთ ლაკით და მზადაა
თევზის დამუშავება, სასარგებლო რეცეპტები
და შეწვა ან მოხარშვა არ უნდა ნეტა?Trouter wrote:დამარილებული კალმახი ბალტიისპირულად
ავიღოთ მოზრდილი, სასურველია 350 გრამზე მეტი, კალმახი ან სხვა ორაგულისებრი თევზი. ამოვაჭრათ ფარფლები და ხერხემალი. შემდეგ თევზის ნაჭერი დავდოთ კანით დაბლა და სპეციალური კარგად ალესილი დანით მოვაცილოთ კანი. ამგვარად მოვამზადოთ ფილეს ორი ნაჭერი.
ერთმანეთში ავურიოთ 50 გრამი მსხვილმარცვლოვანი მარილი და ამდენივე შაქრის ფხვნილი. ყველა მხრიდან შევაზილოთ ფილეს ნაჭრებს. ჩავალაგოთ ემალირებულ ჭურჭელში. სასურველია, რომ ნაჭრები მთლიანად თავისუფლად თავსდებოდეს. შევინახოთ მაცივარში. მეორე დღეს შეიძლება უკვე მივირთვათ.
ამგვარად მომზადებული თევზი ბევრად ჯობია ყველა ჩვენთაგანისათვის ცნობილ "გამოყვანილ" ორაგულს, ცელოფნის პაკეტებში რომ იყიდება

თევზის დამუშავება, სასარგებლო რეცეპტები
legenda
ნამდვილად არ უნდა
(ცელოფნის პაკეტებში რომ ვარდისფერი ორაგულის ფილეები იყიდება იმას გავს, ოღონდ ჩვენი ჯობია!
)
ნამდვილად არ უნდა

(ცელოფნის პაკეტებში რომ ვარდისფერი ორაგულის ფილეები იყიდება იმას გავს, ოღონდ ჩვენი ჯობია!

თევზის დამუშავება, სასარგებლო რეცეპტები
მითხარით რა გაყინული თევზებიდან რომელი სჯობს?