ეს ბორანოა, შემწვარი ყველი მისსავე ცხიმში, აგრეთვე, ერბოს ამატებენMakena wrote:აბა ეს კერძი თუ გეცნობათ? აჭარულია![]()
ეს კიდევ კაიმაღია, თითქმის არაჟანია.Makena wrote:ესეც![]()
ოღონდ, უფრო თხელია.
თან, ეს უფრო მეგემრიელება
Moderators: Kakha, Druides, Ketevan Guliashvili, Mta Mkvarebia, Kakha, Druides, Ketevan Guliashvili, Mta Mkvarebia, Kakha, Druides, Ketevan Guliashvili, Mta Mkvarebia, Kakha, Druides, Ketevan Guliashvili, Mta Mkvarebia
ეს ბორანოა, შემწვარი ყველი მისსავე ცხიმში, აგრეთვე, ერბოს ამატებენMakena wrote:აბა ეს კერძი თუ გეცნობათ? აჭარულია![]()
ეს კიდევ კაიმაღია, თითქმის არაჟანია.Makena wrote:ესეც![]()
ეგ ცომზე წასმული გამდნარი შაქარი არაა, მერე კეცში ან ღუმელში რომ აცხობენ? ტკბილი ნამცხვარი რა...იქაური კერძის- სინორის გემო...
კაიმაღი იგივე არაჟანია, სისქე კი ცხიმის რაოდენობაზეა დამოკიდებული. ეგ რძის მოხდილი ცხიმია, რომელიც რამდენიმე დღეში სქელდება და მიიღება არაჟანი.ეს კიდევ კაიმაღია, თითქმის არაჟანია.
თავაიძევ,guruli wrote:GAMARJOBA SAKARTVELOკაიმაღი იგივე არაჟანია, სისქე კი ცხიმის რაოდენობაზეა დამოკიდებული. ეგ რძის მოხდილი ცხიმია, რომელიც რამდენიმე დღეში სქელდება და მიიღება არაჟანი.ეს კიდევ კაიმაღია, თითქმის არაჟანია.
კარაქს ცალკე წვავენ და ასხამენ ჩეჩილ ყველს, რომელსაც რამოდენიმეჯერ აქვს გადავლ;ებული მდუღარე წყალი.ეს ყველია ხომ მოხარშული ერბოში.. დამავიწყდა სახელწოდება..