კარვის სამზარეულო- კერძების რეცეპტები და სხვ.
Moderators: Kakha, Druides, Nika, Kakha, Druides, Nika, Kakha, Druides, Nika, Kakha, Druides, Nika
კარვის სამზარეულო- კერძების რეცეპტები და სხვ.
Archil
შიგნით რა სითხეს ასხამ რომ აინთოს ან საერთოდ მთლიან აგწერას ხომ ვერ გააკეთებ როგორ გააკეთე
შიგნით რა სითხეს ასხამ რომ აინთოს ან საერთოდ მთლიან აგწერას ხომ ვერ გააკეთებ როგორ გააკეთე
კარვის სამზარეულო- კერძების რეცეპტები და სხვ.
nusa
არაყი არწავა 80 გრადუსიანი
არაყი არწავა 80 გრადუსიანი
კარვის სამზარეულო- კერძების რეცეპტები და სხვ.
დღეს პაუნას დავურეკე, ვაგზალზე ვიავი და სპირტი სად ვიყიდო-თქო, დავეკითხე. დეზერტირებიდან რომ თამარ მეფის გამზირზე ეზო-ეზო სავაჭრო რიგები რომაა, იქ მიმასწავლა. ლიტრა ხორბლის სპიტრი 96 გრადუსიანი 3 ლარად მომცა თავის ნაბეღლავის ბოთლიანად.pauna wrote:Archil
ბიჯო რაის რადიუსი დირკების? წვრილი უნნდ აიყოს მე ნემსიდ დავხვრიტე ცოტა მსხვილი ნემსით
სამსახურში დავტესტესავითუფრო სწორედ ვცადე ცეცხლის დანთება მეცადა. საშიში არაფერი. თავიდან როცა ანთებ, მაშინ უნდა იყო ფრთხილად და მერე უკვე არც არაფერი. ბუნებრივია ისეთი ადგილიშევარჩიე, სადაც ქარი არ უბერავდა.
სახლში მოსულმა უკვე წყლის ადუღება განვიზრახვე. ჩემი კარდალა იცით - საბჭოთა ჯარის "კატიოლიოკი" რომაა. მერე ავწყე და 3 ნახევარლიტრიანი ბოთლი წყალი ჩაეტია -1,5 ლიტრი გამოვიდა ნუ.. მე ლიტრიანი მეგონა რატომღაც.
სარდაფში ჩავედი. ცემენტი საფეხურებიანი კიბე აქვს. აგური მივუდგი საფეხურს გვერდით და სადგარიც გამოვიდა მშვენიერი.
მობილზე სპორტული წამზომი გავამზადე, დრო რომ ჩამენიშნა.
სადღაც 100-150 გრამი ჩავასხი. ცოტაც საფეხურზე მოვასხი როგრც წესია, რომ მისგან დანთებულ ცეცხლს გაეთბო და აორთქლება დაეჩქარებინა სპირტის მადუღარაში.
წუთნახევარი საჭიროა რომ ცეცხლი დაწყნარდეს და ლურჯ ალზე გადავიდეს - ანუ სწორ წვაზე გადავიდეს. ამის შემდეგ ვადგავ კარდალას.
ნახევარი საათი დასჭირდა ადუღებას. უფრო სწორედ გაცხელებას. ანხვრეტები სადგისით მქონდა გაკეთებული და ქვდა ზოლი აშკარად პატარა იყო ცეცხლისათვის.
როდესაც ცეცხლი ჩაქრა, მოვძებნე სარდაფში ჟანგიანი ლურსმანი და მეორე რიგში ნახვრეტები გავაფართოვე.
ეხლა უფრო მეტი სპირტი ჩავასხი. უფრო ძლიერი რომ ყოფილიყო ცეცხლის ალის მხურვალება.
ამჯერად წყლის ადუღებას 20 წუთი დასჭირდა. პირველ ჯერზე თუ გაცხელდა მხოლოდ, ეხლა ადუღდა ისე, რომ კვერცხს მოხარშავდა კაცი. გაფართოებული ნახვრეტებიდან უფრო მძლავრი ცეცხლის ალი გამოდიოდა. მესამე რიგი უფრო მეტ ძალას მისცემდა. ვფიქრობ უფრო დიდი ზომის ნახვრეტები იქნება უკეთესი.
წყალი ადუღდა, კარდალა გადავდგი. გადავწყვიტე სახურავით ამედუღებინა წყალი. სახურავში ნაეხვარი ლიტრი ჩადის. სახურავი ღიაა, კარდალა თუ დახურული იყო, სახურავიდან ტემპერატურა იკარგებოდა. ერთი სიტყვით ნახევარი ლიტრის ადუღებას 10 წუთი დასჭირდა.
ცეცხლი საათი და 10 წუთის განმავლობაში არ ჩამქრალა.
1,5 წყალი ადუღდა 20 წუთში. კარდალას სახურავშI ნახევარი ლიტრი წყალი ჩადის. ავავსე წყლით და დავდე გასაცხელებლად. ცეცხ
а в горах по утрам туман, дым твоих Ñигарет,
еÑли хочешь Ñоити Ñ ÑƒÐ¼Ð°, лучше ÑпоÑобов нет !!!
еÑли хочешь Ñоити Ñ ÑƒÐ¼Ð°, лучше ÑпоÑобов нет !!!
კარვის სამზარეულო- კერძების რეცეპტები და სხვ.
ძირში ასხავ სპრტს, ცეცხლს უკიდებ და გარე ტემპერატურა მადუღარას შიგნით სპირტის დაჩქარებულ აორთქლებას იწვევს, გარეთ გამოსულს ცეცხლი ეკიდება და მერე თვითონაც ხურდება და ეგაა. სადღაც წუთნახევარი უნდა, რომ ცეცხლი დაწყნარდეს.LEVANIKO wrote:Archil
შიგნით რა სითხეს ასხამ რომ აინთოს ან საერთოდ მთლიან აგწერას ხომ ვერ გააკეთებ როგორ გააკეთე
Last edited by Archil on 13 აგვ 2009, 00:45, edited 1 time in total.
а в горах по утрам туман, дым твоих Ñигарет,
еÑли хочешь Ñоити Ñ ÑƒÐ¼Ð°, лучше ÑпоÑобов нет !!!
еÑли хочешь Ñоити Ñ ÑƒÐ¼Ð°, лучше ÑпоÑобов нет !!!
კარვის სამზარეულო- კერძების რეცეპტები და სხვ.
Archil
მოიცა დიდმა ნახვერტებმა გამართლა? და რამდენი სპირტი ჩასხი რომ 1:10 წუთი ენთო?
მოიცა დიდმა ნახვერტებმა გამართლა? და რამდენი სპირტი ჩასხი რომ 1:10 წუთი ენთო?
კარვის სამზარეულო- კერძების რეცეპტები და სხვ.
Archil
ვიდეო რომ გადაუგო შენ შედევრს არგინდა მეც მინდა გავაკეთო ოგონდ მთლად კარგად ვერგავიგე და თავიდან ბოლომდე როგორ აკეთებ რომ გადაუგო დიდად დამავალებ რაც მთავარია 96 გრადუსიანი სპირტი გამომადგება ეს კაია დინამოზე სადაც თქვი ვიყიდი
ვიდეო რომ გადაუგო შენ შედევრს არგინდა მეც მინდა გავაკეთო ოგონდ მთლად კარგად ვერგავიგე და თავიდან ბოლომდე როგორ აკეთებ რომ გადაუგო დიდად დამავალებ რაც მთავარია 96 გრადუსიანი სპირტი გამომადგება ეს კაია დინამოზე სადაც თქვი ვიყიდი
კარვის სამზარეულო- კერძების რეცეპტები და სხვ.
ხო მართლა 1 ლიტრით 1 საათი და 10 წუთი გეყო?
კარვის სამზარეულო- კერძების რეცეპტები და სხვ.
LEVANIKO
200 გრამი მეყო მაგდენი, შეიძლება მაგდენიც არ იყო, ისე ჩავასხი.
დასაველვად მაგი 10 წუთსაც ვერ გაძლებდა
200 გრამი მეყო მაგდენი, შეიძლება მაგდენიც არ იყო, ისე ჩავასხი.
დასაველვად მაგი 10 წუთსაც ვერ გაძლებდა
а в горах по утрам туман, дым твоих Ñигарет,
еÑли хочешь Ñоити Ñ ÑƒÐ¼Ð°, лучше ÑпоÑобов нет !!!
еÑли хочешь Ñоити Ñ ÑƒÐ¼Ð°, лучше ÑпоÑобов нет !!!
კარვის სამზარეულო- კერძების რეცეპტები და სხვ.
LEVANIKO
ვიდეოების ბმულები რომ დავდე, იქ არის ნაჩვენები როგორ გაკეთდეს, დაათვალიერე და მიხვდები თავად.
ანუ იღებ ორ კოკა-კოლას ქილას, ან რამე მაგდაგვარს. გადაჭრი შუაზე. გვჭირდე\ბა ძირების მხარეები მხოლოდ.
ერთი იქნება ძირი, მაგას არაფერი არ სჭირდება. მეორე თავსახური, მაგას დახვრეტა უნდა. შუაში ბოლტი რომ ჩაეტიოს, იმხელა ნახვრეტი უნდა. მაქედან სპირტს ჩაასხავ და მერე ბოლტით დავარავ.
ნახვრეტებზე მეც ეხლა ვტესტავ და პრაქტიკიდან გამომდინარე უნდა მიხვდე როგორი სჯობია. ეხლა რასაც ვფიქორბ, ისაა, რომ დიდი ნახვრეტები კაია და რამოდენიმე რიგი ერთმანეთის ალს გააძლიერებს. ნახვრეტი ზემოთ პატარა სჯობია მგონია, მერე უფრო დიდი და ქვემოთა კიდევ უფრო დიდი.
ვიდეოების ბმულები რომ დავდე, იქ არის ნაჩვენები როგორ გაკეთდეს, დაათვალიერე და მიხვდები თავად.
ანუ იღებ ორ კოკა-კოლას ქილას, ან რამე მაგდაგვარს. გადაჭრი შუაზე. გვჭირდე\ბა ძირების მხარეები მხოლოდ.
ერთი იქნება ძირი, მაგას არაფერი არ სჭირდება. მეორე თავსახური, მაგას დახვრეტა უნდა. შუაში ბოლტი რომ ჩაეტიოს, იმხელა ნახვრეტი უნდა. მაქედან სპირტს ჩაასხავ და მერე ბოლტით დავარავ.
ნახვრეტებზე მეც ეხლა ვტესტავ და პრაქტიკიდან გამომდინარე უნდა მიხვდე როგორი სჯობია. ეხლა რასაც ვფიქორბ, ისაა, რომ დიდი ნახვრეტები კაია და რამოდენიმე რიგი ერთმანეთის ალს გააძლიერებს. ნახვრეტი ზემოთ პატარა სჯობია მგონია, მერე უფრო დიდი და ქვემოთა კიდევ უფრო დიდი.
а в горах по утрам туман, дым твоих Ñигарет,
еÑли хочешь Ñоити Ñ ÑƒÐ¼Ð°, лучше ÑпоÑобов нет !!!
еÑли хочешь Ñоити Ñ ÑƒÐ¼Ð°, лучше ÑпоÑобов нет !!!
კარვის სამზარეულო- კერძების რეცეპტები და სხვ.
Archil
გასაგებია მამაჩემს უნდა ვანახო ესენი და ის გამიკეთებს ხვალე კოკაკოლებს ვყიდილობ :D
გასაგებია მამაჩემს უნდა ვანახო ესენი და ის გამიკეთებს ხვალე კოკაკოლებს ვყიდილობ :D
Last edited by LEVANIKO on 13 აგვ 2009, 01:49, edited 2 times in total.
კარვის სამზარეულო- კერძების რეცეპტები და სხვ.
ლუდი რომაა სქელკედლიან მაღალ ქილეში, მაგენიც შეიძლება, უფრო გამძლე გამოვა მგონია. დასამუშავებლად უფრო რთული იქნება, მარა უფრო დიდხანს გაძლებს. მაგისგან როგორ უნდა დაამზადო, ერთ-ერთ ვიდეოშია ნაჩვენები ჩემს მიერ დადებული ბმელებიდან
а в горах по утрам туман, дым твоих Ñигарет,
еÑли хочешь Ñоити Ñ ÑƒÐ¼Ð°, лучше ÑпоÑобов нет !!!
еÑли хочешь Ñоити Ñ ÑƒÐ¼Ð°, лучше ÑпоÑобов нет !!!
კარვის სამზარეულო- კერძების რეცეპტები და სხვ.
თუ გავაკეთე ვიდეოს აუცილებლად გადაუგებ და ეს თემა გაზის ბალონი რომ გავხსენი იქ გადავიტანოთ მგონი ჯობია
http://karavi.caucasus.net/viewtopic.php?t=3629
http://karavi.caucasus.net/viewtopic.php?t=3629
კარვის სამზარეულო- კერძების რეცეპტები და სხვ.
გაზის ბალონი რა.. მაგი სხვა თემაა, სპირტის ქურა რომ შეიქმნას თემა და იქ გადაიტანონ მოდერებმა, კიდე ჰო...
ისე, აქ მგონი მე შენ, გიონ და პაუნა შემოვდივართ და... ჩვენ კი ვიცით სადაცაა და
დანარჩენები ლაშქრობაში როცა იხილავენ ალბათ ჩვენ ნახელავს და მერე წაიკითხავენ აქ ჩვენს ნაწერს.
ისე, აქ მგონი მე შენ, გიონ და პაუნა შემოვდივართ და... ჩვენ კი ვიცით სადაცაა და
დანარჩენები ლაშქრობაში როცა იხილავენ ალბათ ჩვენ ნახელავს და მერე წაიკითხავენ აქ ჩვენს ნაწერს.
Last edited by Archil on 13 აგვ 2009, 01:50, edited 1 time in total.
а в горах по утрам туман, дым твоих Ñигарет,
еÑли хочешь Ñоити Ñ ÑƒÐ¼Ð°, лучше ÑпоÑобов нет !!!
еÑли хочешь Ñоити Ñ ÑƒÐ¼Ð°, лучше ÑпоÑобов нет !!!
კარვის სამზარეულო- კერძების რეცეპტები და სხვ.
მგონი ეგრეა მერე ყველას მოუნდება და არვასწავლოთ :D:D