
საქართველოს მცენარეები
Moderators: Druides, caucasica, Druides, caucasica, Druides, caucasica, Druides, caucasica
საქართველოს მცენარეები
ქართული ხორბალი დიკა, რომელიც მაღალმთიან სამცხე ჯავახეთში ითესებოდა და რომელიც კომუნისტების დროს გადაშენდა.


Last edited by Makena on 10 ივლ 2007, 13:04, edited 1 time in total.
საქართველოს მცენარეები
ეს გახლავთ შავფხიანი დიკა


საქართველოს მცენარეები
ეს კი ცალსახად დავიწყებული კულტურაა რომელსაც ღომისღომი ქვია და რომლისგანაც კეთდება ნამდვილი ღომი, სიმინდის ღომი კი ფსევდოღომია, სიმინდიც ამერიკული კულტურაა.


საქართველოს მცენარეები
აი ეს გახლავთ ქართული ხორბალი წითელი დოლი, რომლისგანაც საუკეთესო ხარისხის პური ცხვება.


საქართველოს მცენარეები
ეს კი სელია, ზეთოვანი მცენარე რომლისგანას საუკეთესო ხარისხის ზეთი მზადდებოდა ერთ დროს თუმცა ეხლა არარავის ახსოვს


საქართველოს მცენარეები
სელის ყანა სამცხეჯავახეთში.
ისე ინფორმაციისთვის, დასავლეთ საქართველოში გავრცელებული იყო სხვა სახის სელი რომლის ბოჭკოს ტანსაცმელის შესაკერად იყენებდნენ, ეს კულტურაც გადაშენდა.

ისე ინფორმაციისთვის, დასავლეთ საქართველოში გავრცელებული იყო სხვა სახის სელი რომლის ბოჭკოს ტანსაცმელის შესაკერად იყენებდნენ, ეს კულტურაც გადაშენდა.

საქართველოს მცენარეები
Makena
ვაუ მაგარი საინტერესო თემაა და ფოტოები ულამაზესი
ვაუ მაგარი საინტერესო თემაა და ფოტოები ულამაზესი

საქართველოს მცენარეები
Makena - მგონი, მუხუდოც გადაშენებულებში მიათვალე თუ ვცდები? ყოველ შემთხვევაში, ეგ ახლაც მოჰყავთ. მაგალითად, გურიაში საკმაოდ ფართოდ გავრცელებული პარკოსანია. ოღონდ მაგას ძირითადად "გაროხს" ეზახიან, მუხუდოს კი თითქმის არავინ ახსენებს.
და ისლის ფოტოებიც ხომ არ გაქვს? არადა, ჩემს ეზოში იზრდება გურიაში...
რამდენიმე ძირია შემორჩენილი.
და ისლის ფოტოებიც ხომ არ გაქვს? არადა, ჩემს ეზოში იზრდება გურიაში...

საქართველოს მცენარეები
Guruliguruli wrote:Makena - მგონი, მუხუდოც გადაშენებულებში მიათვალე თუ ვცდები? ყოველ შემთხვევაში, ეგ ახლაც მოჰყავთ. მაგალითად, გურიაში საკმაოდ ფართოდ გავრცელებული პარკოსანია. ოღონდ მაგას ძირითადად "გაროხს" ეზახიან, მუხუდოს კი თითქმის არავინ ახსენებს.
და ისლის ფოტოებიც ხომ არ გაქვს? არადა, ჩემს ეზოში იზრდება გურიაში...რამდენიმე ძირია შემორჩენილი.
გურიაში სოია მოჰყავთ ძირითადად და იმას ეძახიან შეცდომით მუხუდოს ან გაროხს, ნამდვილი მუხუდო, რომლის ფოტოც დავდე ფაქტიურად აღარ ითესება, გურიაში ჯერკიდე შემორჩა ცერცვი თუმცა აღმოსავლეთში ფაქტიურად გადაშენდა. არადა ეს პარკოსნები გაცილებით ჯობია ლობიოს გემოთი და რაც მთავარია გაზების დაგროვებას არ იწვევს
