Page 2 of 3

თევზის დამუშავება, სასარგებლო რეცეპტები

Posted: 18 თებ 2008, 15:07
by legenda
და კალმახი აწერია?
ქართულია?
ესე იგი სალათში მოჟნა?

ისე მაინტერესებს შაქარი რად უნდა? :roll:

თევზის დამუშავება, სასარგებლო რეცეპტები

Posted: 18 თებ 2008, 15:16
by Trouter
არა, აწერია СЁМГА ანუ კეთილშობილი ორაგული ან რუსული ან ნორვეგიულია ხოლმე/ ჩვენი რომ ვთქვი ჩვენი ხელით ჩემი რეცეპტით მომზადებული ვიგულისხმე :)

ჩემი გემოვნებით ორაგულს სალათაზე არ გავაფუჭებდი :D

თევზის დამუშავება, სასარგებლო რეცეპტები

Posted: 18 თებ 2008, 15:18
by legenda
ორაგული და კალმახი ერთდაიგივეა?

თევზის დამუშავება, სასარგებლო რეცეპტები

Posted: 18 თებ 2008, 15:25
by legenda
უმი კალმახი არ მიჭამია...ალბათ ვერ შევჭამ :roll:

თევზის სალათები მაგრობებია,გემრიელობაა :wink:

თევზის დამუშავება, სასარგებლო რეცეპტები

Posted: 18 თებ 2008, 15:29
by popins
Trouter

ეეეეეეეე თევზის სალათას რა სჯობს...

მოკლედ თევზი მოხარშული ან შემწვარი სულერთია თუნდაც კონსერვის
თანაბრად დაალაგეთ დიდ თეფშზე ,მერე შავი წიწაკა მოაფრქვიეთ მერე წაახეხეთ ვაშლი.მერე მიახეხეთ ყველი,მერე წვრილად დაჭრილი მჟავე კიტრიდა ბოლოს მოხარშილი კვერცხი.პატომ მაიონეზ ი მწვანილი...
უფ მე კვერცხის მაგიერ მოხარშულ კარტოფილსაც ვაკეთებ ხოლმე.
აი ასთე ფენა ფენა,არავითარი არევ დარევა.
მარტივი და უგემრიელესი,ისთე ხიზილალითაც შეიძლებაგაფორმება და ზეთისხილითაც ..მარა უამისოდაც მაგარია..

თევზის დამუშავება, სასარგებლო რეცეპტები

Posted: 18 თებ 2008, 15:32
by legenda
მჟავე კიტრიოოოო :shock: :wink:

თევზის დამუშავება, სასარგებლო რეცეპტები

Posted: 18 თებ 2008, 17:03
by Trouter
legenda wrote:უმი კალმახი არ მიჭამია...ალბათ ვერ შევჭამ :roll:

თევზის სალათები მაგრობებია,გემრიელობაა :wink:
სალათებში რომ ხამსას (ქაფშიას) უშვებიან, თქვენი აზრით უმი არაა? :wink:

შეადარეთ ახლა ორაგული და კალმახი ხამსას :lol:

თევზის დამუშავება, სასარგებლო რეცეპტები

Posted: 18 თებ 2008, 17:09
by Trouter
popins

შენმა რეცეპტმა ნერწყვი მომადინა :P

ტორომ რომ იცის იმ საიდუმლო მდინარეზე ვიყავით გუშინწინ/
კალმახი კი არა და სულიერი არ ჭაჭანებს! ელექტრიკებმა სულ ამოწმინდეს/
საქმე ისეა, რომ საიდუმლო მდინარეს საიდუმლო უნდა ავხადოთ :lol:
სამაგიეროდ საკალმახე მეურნეობაში დაგვპატიჟეს და 5 კილოიანი კალმახი დაგვიკლეს. ხიზილალა გამოვიდა 1 კილო.

თევზის დამუშავება, სასარგებლო რეცეპტები

Posted: 18 თებ 2008, 17:19
by popins
Trouter
რამდენად ყიდიან მაგ ხიზილალას? მოყვითალო ფერის თუ კრემისფერი როა ხო?

თევზის დამუშავება, სასარგებლო რეცეპტები

Posted: 18 თებ 2008, 17:24
by Trouter
popins
ხო, ყვითელია, მაგრამ არა მგონია გაყიდონ/

თევზის დამუშავება, სასარგებლო რეცეპტები

Posted: 18 თებ 2008, 17:33
by popins
Trouter

აი ეგ ხიზილალა ეგრე დიდ ნაჭრებად ჭადის ფქვილში უნდა ამოავლო და შეწვა
უფფფფფფფფფფფფფფფფფფფფფფფ.უმაგრესია...
ჰო მარილიც ცოტა რა...

თევზის დამუშავება, სასარგებლო რეცეპტები

Posted: 18 თებ 2008, 18:42
by TORO
Trouter
ძია მართლა ასე გააფუჭეს ....აფეთქებულებმა ეგ მდინარე? :(

მე კიდე მეგონა ზაფხულში წავიდოდი......

ისე ხიზილალა იცოცხლეთქო კარგია მაგრამ საკალმახის კალმახი შენც ხო იცი ნი ტოტ უროვენ ;) ახლოსაც ვერ მიდის ველურთან თუნდაც გაველურებულთან, ხო გახსოვს რა მეტამორფოზა იყო მაგ საიდუმლო მდინარეზე

თევზის დამუშავება, სასარგებლო რეცეპტები

Posted: 19 თებ 2008, 17:46
by Trouter
TORO

აბა ძია! :( მართლაც მაგარი იყო...
ზაფხულში კი დელიკატესური პროდუქტის მოსაპოვებლად მოგვიწევს უფრო შორი (საიდუმლო) მარშრუტების დაგეგმვა :) :wink:

თევზის დამუშავება, სასარგებლო რეცეპტები

Posted: 21 თებ 2008, 18:11
by legenda
თევზის მომზადება წამებში....


Image

თევზის დამუშავება, სასარგებლო რეცეპტები

Posted: 08 აპრ 2008, 22:42
by Kavtaradze
popins
გამლღვალი :)
ორაგული მაგარია :)