
უხა მოვხარშოთ?
Moderators: Druides, Druides, Druides, Druides
უხა მოვხარშოთ?
ამოვიდა ეს ხაში ყელში, უხა მინდა! 

უხა მოვხარშოთ?
ilia
წამო მერე ოღონდ შენ ითევზავე მე მაგის ნერვები არ მაქვს ქინძს და წყალს მე დავითრევ მერე ცეცხლზე შემოვდგათ და მოვხარშოტ:)
წამო მერე ოღონდ შენ ითევზავე მე მაგის ნერვები არ მაქვს ქინძს და წყალს მე დავითრევ მერე ცეცხლზე შემოვდგათ და მოვხარშოტ:)
გიჟს აჰყე, ჭკვიანს დაჰყე!
უხა მოვხარშოთ?
ilia
ფორმის შენარჩუნებაზე იპიქრე შენ ჯობია......შეხედე ვანიჩკებს, არაა წანწკლაა

ფორმის შენარჩუნებაზე იპიქრე შენ ჯობია......შეხედე ვანიჩკებს, არაა წანწკლაა



medical student
უხა მოვხარშოთ?
მე ცეცხლს დავანტე... და შევჭამ. მეტი რაღა ვქნა?
უხა მოვხარშოთ?
უხა კი გინდათ მაგრამ რეცეპტს რო არავინ დებს როგორ იქნება მაგი საქმე ?
უხა მოვხარშოთ?
აუ ეგრე ძალიან არაფერი მეზიზღება
ცხოვრებაში არ მიჭამია და ვერც ვერასოდეს შევჭამ...
რეცეპტს კიდე თუ გინდათ მამაჩემს ვკითხავ, როგორც ამბობენ გემრიელად აკეთებს


რეცეპტს კიდე თუ გინდათ მამაჩემს ვკითხავ, როგორც ამბობენ გემრიელად აკეთებს

უხა მოვხარშოთ?
aha, dzia, miigeუხა კი გინდათ მაგრამ რეცეპტს რო არავინ დებს როგორ იქნება მაგი საქმე ?

УХРРЫБÐЦКÐЯ
ÐœÐµÐ»ÐºÐ°Ñ Ñ€Ñ‹Ð±Ð° — 1 кг, толÑтолобик — 500 г, лук — 50 г, Ñливочное маÑло — 20 г, корень петрушки или ÑельдереÑ, лавровый лиÑÑ‚, черный перец, Ñоль — по вкуÑу.
Подготовленную мелкую рыбу залить холодной водой и варить в течение чаÑа до полного развариваниÑ. СнÑть пену и добавить Ñоль и Ñпеции. Бульон процедить, добавить лук, петрушку, лавровый лиÑÑ‚ и варить в течение 5 минут. Ð’ прÑный отвар заложить куÑки подготовленной крупной рыбы и варить в течение 20 минут на небольшом огне, периодичеÑки ÑÐ½Ð¸Ð¼Ð°Ñ Ð¿ÐµÐ½Ñƒ. ГорÑчий бульон заправить Ñливочным маÑлом, поÑыпать зеленью и подать Ñ ÐºÑƒÑком рыбы.
Ðто блюдо можно приготовить из Ñудака, щуки, налима, Ñазана.
УХРС КÐРТОФЕЛЕМ
Рыба — 1 кг, картофель — 500 г, репчатый лук — 50 г, Ñливочное маÑло — 20 г, корень петрушки, лавровый лиÑÑ‚, перец черный горошком, Ñоль — по вкуÑу.
Мелкую рыбу очиÑтить, промыть, залить холодной водой. ДовеÑти до кипениÑ, ÑнÑть пену, добавить Ñпеции, лук и варить до полного Ñ€Ð°Ð·Ð²Ð°Ñ€Ð¸Ð²Ð°Ð½Ð¸Ñ Ñ€Ñ‹Ð±Ñ‹. Бульон процедить и Ñнова довеÑти до кипениÑ. Ð’ кипÑщий бульон заложить картофель, нарезанный кубиками или дольками, варить 20—25 минут. Готовую уху заправить Ñливочным маÑлом. Перед подачей поÑыпать зеленью.
УХР«ДВОЙÐÐЯ»
Ð Ñ‹Ð±Ð½Ð°Ñ Ð¼ÐµÐ»Ð¾Ñ‡ÑŒ — 1 кг, ÐºÑ€ÑƒÐ¿Ð½Ð°Ñ Ñ€Ñ‹Ð±Ð° -500 г, репчатый лук — 500 г, лимон — '/2 шт., петрушка, Ñельдерей (корни) — по 50 г, Ñоль, черный перец горошком, лавровый лиÑÑ‚ — по вкуÑу.
Мелкую живую или парную рыбу очиÑтить от внутренноÑтей, голову — от жабер, вымыть, залить холодной водой и довеÑти до кипениÑ. СнÑть пену и продолжать варить на небольшом огне при Ñлабом кипении. Рыба должна разваритьÑÑ Ð¿Ð¾Ð»Ð½Ð¾Ñтью. Крупную рыбу очиÑтить и разделать на чиÑтое филе (без кожи и коÑтей), нарезать на порционные куÑки. Готовый бульон процедить, заложить в него подготовленные куÑки крупной рыбы, довеÑти до кипениÑ, варить в течение 25—30 минут, периодичеÑки ÑÐ½Ð¸Ð¼Ð°Ñ Ð¿ÐµÐ½Ñƒ. Ð”Ð»Ñ Ð¿Ñ€Ð¸Ð³Ð¾Ñ‚Ð¾Ð²Ð»ÐµÐ½Ð¸Ñ Ð¿ÐµÑ€Ð²Ð¾Ð³Ð¾ бульона можно иÑпользовать и мороженую мелкую рыбу, но тогда Ð²ÐºÑƒÑ ÑƒÑ…Ð¸ будет хуже. Из крупной рыбы хороши толÑтолобик, карп, лещ, щука. Перед подачей на дно тарелки уложить куÑки крупной рыбы, два ломтика лимона, залить бульоном, поÑыпать зеленью.
da saertod, kak govoritsa, поиÑковик рулит

Дни, проведенные на рыбалке, в Ñрок жизни Богом не заÑчитываютÑÑ
უხა მოვხარშოთ?
Fisher
ჯიგარი ხარ ძია, მეჟდუ პროჩიმ ეხლა მივლინებით მივდივარ დასავლეთში 4 დღით სულ რიონის პირას მომიწევს ტრიალი მაგრამ ლოქოზე სტაჟი მაქ ო:(
ჯიგარი ხარ ძია, მეჟდუ პროჩიმ ეხლა მივლინებით მივდივარ დასავლეთში 4 დღით სულ რიონის პირას მომიწევს ტრიალი მაგრამ ლოქოზე სტაჟი მაქ ო:(
უხა მოვხარშოთ?
არ თქვა.. მონასტერში ცხოვრებისას, მეუფის რეზიდენციაში დედები კალმახისაგან აკეთებდნენ უხას (ახლა იტყვიან, კალმახის მაგაზე გაფუჭება როგორო.. მაგრამ იქ საეპარქიო საკალმახეა და..).. და ეს იყო ყველაზე უგემრიელესი რამ..meko wrote:ცხოვრებაში არ მიჭამია და ვერც ვერასოდეს შევჭამ...
![]()
ასე, რომ კარგად გაკეთებული უხა უგემრიელესია...

უხა მოვხარშოთ?
TORO, da loqo iq nagdat aris?მაგრამ ლოქოზე სტაჟი მაქ ო
principshi, did araferi magas ar unda.. dzua 0,4-0,5, didi kavi erti 5-6 didi chiit (puchkom), an didi kavi bakakit, an didi kavi ramdenime didi kaliit, i nakonec s jivcom... chveulebrivi donka s skolziashim bolshim gruzom..shegidzlia daakeno kormushka, romelshic chadeb purs+axal tevzis farshs..ankesi djobia daamagro

prosto mgoni, gviania ukve loqostvis
Дни, проведенные на рыбалке, в Ñрок жизни Богом не заÑчитываютÑÑ
უხა მოვხარშოთ?
2005 წლის მერე იხარშება უხა? 

უხა მოვხარშოთ?
აბა,tiko_r wrote:2005 წლის მერე იხარშება უხა?


და დღემდე თავი ვერავინ მოაბა
