მე პირადად, როგორც ზარმაცი ადამიანი, ძირითადად დონკებზე ვთევზაობ, მარა ბოლო დროს ცოტა "გასპორტულება" მომინდა
Moderators: Druides, Druides, Druides, Druides
cotas davamatebdi...ვაუ მაგარი ინფო იყო Nika
spinningi - es aris tevzaobis metodis nairsaxeobaaსპინინგი ეს მგონი ანკესის ნაირსახებაა.
absoluturad arascorea.. nemskavi tivtivastan da donkaze sheidleba damagrdes rogorc absoluturad ertnaerad, agretve sxvanaeradac..es aris damokidebuli tevzaobis metodze da adgilze..აი დონკა და ტივტივა კიდე უკვე ნემსკავის დამაგრების
ifro scored, sachiro mandzilis shemdeg. es madzili sheidzleba = 0 (tvirti zis tivtivastan), da sheudzlia = maksimalur sigrmes tevzaobis adgilze..ძუაზე მაგრდება ტივტივა და მერე გარკვეული მანძილის შემდეგ ტვირთი და ნემსკავი
karasi da leshi pirikit, agdeben tivtivas cklidanროცა თევზი "ურტყავს" ტივტივა იძირება
arsebobs kidev egretcodebuli "poludonka", romelshi ikeneben tivtivasდონკა. აქ სულ სხვა პრონციპია. არანაირი ტივტივა.
piradat me donkit damicheria : gorjo, karasi, leshi, napota, xramuli, cvera, loko, sudaki, da ra tqma unda, sazanic da kobricამ მეთოდით ძირითადად საზანზე და კობრზე თევზაობენ.
pirvelive mtkvarze tevzaobis mere es sakitxi agar shegacuxebs..არადა რათ მინდა რო ვიყიდე ეს ამდენი რაღაცა 100 ნემსკავა,2 ზარი,50 ფოსფორი,სიმძიმეები 10 ცალი და სხვა...