kviris saukeTeso reportaJi
Moderators: Kakha, Druides, Kakha, Druides, Kakha, Druides, Kakha, Druides
raxan am kvirashi 3 lashqroba chatarda rac chems xelt arsebuli monacemebit kidev axali rekordi damyarda tu vcdebi mitxarit, idea maqvs aseti rom chavatarot kviris sauketeso reportazis kenchis yra. kenchis yris wesebit ufleba ar gvaqvs xma mivscet im lashqrobis reportazs sadac chven vmonawileobdit....
xalxo ise erti iaglishi momivida unda mimetitebina dro rom shabatamde yofiliyo es kenchis yra, raxan ar mimititebia mashin tqven gaitvaliswinet
xalxo ise erti iaglishi momivida unda mimetitebina dro rom shabatamde yofiliyo es kenchis yra, raxan ar mimititebia mashin tqven gaitvaliswinet
Last edited by Druides on 05 მარ 2008, 18:12, edited 1 time in total.
გიჟს აჰყე, ჭკვიანს დაჰყე!
Druides
როგორც მახსოვს ზღვაზეც იყვნენ და ის არ ითვლება????
როგორც მახსოვს ზღვაზეც იყვნენ და ის არ ითვლება????
radgan me shemogtavazet es tema ar vigeb archevnebshi monawileobas....
aseve shegvidzlia wlis bolos visac eqneba yvelaze sauketeso reportazebis raodenoba davajildovot......
da karavic mova wesrigshi da ganiwmindeba offtopikebisgan!!!!!!
chemi didi txovnaaa, tu mocemuli sami lashqrobidan ert-ertshi tu mainc iyavit nu miscemt xmas am lashqrobis reportazs.....
ragac qartulad ver avawyve winadadeba
(((
aseve shegvidzlia wlis bolos visac eqneba yvelaze sauketeso reportazebis raodenoba davajildovot......

da karavic mova wesrigshi da ganiwmindeba offtopikebisgan!!!!!!
chemi didi txovnaaa, tu mocemuli sami lashqrobidan ert-ertshi tu mainc iyavit nu miscemt xmas am lashqrobis reportazs.....
ragac qartulad ver avawyve winadadeba

ოკ ვაჟა, გასაგებია. მინდა ხმის მიცემა მაგრამ.............. თავს შევიკავებ
ისე კი იდეა ძალიან კარგია, მომეწონა 

saskva
tviton avtori ar tvlis rom is iyo lashqrobashi da me rogor chavtvalo eg lashqrobad, tan sxvadasxvashia aqvs gaxsnili da ara lasqrobebshi......
tviton avtori ar tvlis rom is iyo lashqrobashi da me rogor chavtvalo eg lashqrobad, tan sxvadasxvashia aqvs gaxsnili da ara lasqrobebshi......
კონკურენცია?.....საინტერესოა....
მიუხედავად იმისა, რომ იდეა დრუიდს ეკუთვნის, მაინც იძულებული ვარ, ვაღიარო, რომ კარგი იდეაა...
Last edited by ARCHILI on 05 მარ 2008, 17:29, edited 1 time in total.
legenda
martalia chemo batono konkurenciaa.... ramdenadac maxsovs karvelebi yoveltvis ertad mozraobdnen arasodes yofila rom ese 3 lashqroba yofiliyo, tumca yofila shemtxvevebi rom karavi midioda lashqrobaze da vigaca kide isvenebda mtasa tu zgvashi da iqidan gvpostavda ase rom siaxlea karavze da mixaria rom me var es "siaxle"
martalia chemo batono konkurenciaa.... ramdenadac maxsovs karvelebi yoveltvis ertad mozraobdnen arasodes yofila rom ese 3 lashqroba yofiliyo, tumca yofila shemtxvevebi rom karavi midioda lashqrobaze da vigaca kide isvenebda mtasa tu zgvashi da iqidan gvpostavda ase rom siaxlea karavze da mixaria rom me var es "siaxle"
Last edited by Druides on 05 მარ 2008, 17:06, edited 1 time in total.
dfdf
Last edited by Druides on 05 მარ 2008, 17:31, edited 3 times in total.
ხოდა რა ქვია...
ე.ი. ლაშქრობას, სადაც თავად გახლდით, ხმას ვერ მივცემ....
მაშ, ცოტა ფიქრი მომიწევს არჩევანის გაკეთებისას

ე.ი. ლაშქრობას, სადაც თავად გახლდით, ხმას ვერ მივცემ....
მაშ, ცოტა ფიქრი მომიწევს არჩევანის გაკეთებისას

რაც შეეხება თემას.... ისე, ბატონო დრუიდ, კარგი იქნებოდა რომ თქვენი რუბრიკა გაასრულფასოვნო და შემოგვთავაზო მუდმივმოქმედი სახით მაგალითად...
Last edited by ARCHILI on 05 მარ 2008, 17:28, edited 1 time in total.
nusa
ifiqre!!!
aseve es dagvexmare imaSic rom zarmaci mkitxvelebi tvals gadaavleben lashqrobis yvela posts rata obieqturad sheafason yoveli reportazi

ifiqre!!!
aseve es dagvexmare imaSic rom zarmaci mkitxvelebi tvals gadaavleben lashqrobis yvela posts rata obieqturad sheafason yoveli reportazi

.....................
Last edited by Druides on 05 მარ 2008, 17:30, edited 2 times in total.
.............
Last edited by Druides on 05 მარ 2008, 17:29, edited 1 time in total.
თემა მნიშვნელოვანია კარვისათვის, რადგანაც დამატებითი სტიმულაციაა მათთვის, ვინც ლაშქრობებს აღწერს...
Last edited by ARCHILI on 05 მარ 2008, 17:29, edited 1 time in total.